GÃ¥ til forsiden
Locomotion - 50'er, 60'er og 70'er musik, beatmusik, Rock, Pop, Rock'n roll, Rythm'n Blues, Countryrock, livemusik/dansemusik til fest, bryllup, firmafest, fødselsdag, bal, festival, koncert, m.m.

Klaus Heil

Født: 1958
Instrument: bas
Med siden: 1988


Klaus har en lidt anderledes musikalsk baggrund. Som 9-årig begyndte Klaus at spille trompet, siden bariton og euphonium (forskellen er kun en enkelt ventil), samt lidt tenor saxofon, og endelig som 12-årig begyndte han at spille Tuba.

I starten af 70'erne var Klaus med til at danne danseorkesteret "Miniputs", som senere skiftede navn til "Kaues Brass Band". I den forbindelse kastede Klaus sig over el-bassen. Gruppen hærgede de Sønderjyske kroer og forsamlingshuse i perioden 1973-1978, og var især kendt for dets blæser "sound".

I 1979-1985 studerede Klaus på Det Fynske Musikkonservatorium, med tuba'en som hovedfag.
Siden han blev færdig i 1985, har han spillet i Slesvigske Musikkorps som tubaist og bassist.
Omkring 1987 var Klaus med til at danne countrybandet "Westcoast" med Alfred "Mugge" Hansen som forsanger, og siden 1988 har Klaus spillet med Locomotion - dog med en pause fra 1995 - 1998.Slesvigske Musikkorps

Klaus spiller til dagligt som tubaist og bassist i Slesvigske Musikkorps.
Det har han gjort siden 1985, hvor han også blev færdiguddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium med tuba som hovedfag.

Slesvigske Musikkorps.

Westcoast

Omkring 1987 var Klaus med til at danne countrybandet Westcoast, med Alfred "Mugge" Hansen som forsanger.

Kaues Brass Band

I 1973 skiftede Miniputs navn til Kaues Brass Band. I samme forbindelse kastede Klaus sig for første gang over el-bassen.
Gruppen blev kendt for sin blæser "sound", og optrådte især på sønderjyske kroer og forsamlingshuse.


Miniputs

Dette danseorkester var Klaus med til at danne i starten af 70'erne.