Gå til forsiden
Locomotion - 50'er, 60'er og 70'er musik, beatmusik, Rock, Pop, Rock'n roll, Rythm'n Blues, Countryrock, livemusik/dansemusik til fest, bryllup, firmafest, fødselsdag, bal, festival, koncert, m.m.

Kontakt os

LOCOMOTION spiller til bryllup, sølvbryllup, fødselsdage, familiefest og firmafest, open air arrangement, festival m.m.
Er du interesseret i at høre om pris eller mulighederne for at LOCOMOTION spiller til din fest, kan du kontakte Kim eller Heine.

Vil du i kontakt med os, er du velkommen til at sende os en e-mail herfra hjemmesiden, eller ringe til os. Husk at oplyse telefonnummer eller e-mail adresse, så vi har mulighed for at vende tilbage til dig.
Husk også at du kan finde os på Facebook.

Har du oplevet LOCOMOTION live, eller har LOCOMOTION spillet til din fest, er du også meget velkommen til at give din mening til kende.

OBS! Skriv til os ved hjælp af formularen herunder. For at undgå spam viser vi ikke vores e-mail adresser på hjemmesiden, men du kan vælge modtager i formularen herunder - dette sikrer at beskeden sendes som e-mail direkte til modtageren.


Billeder, videomateriale samt andre filer kan mailes til Christopher, som også er ansvarlig for hjemmesiden. Skriv blot "chris" foran "@locomotion.dk" som emailadresse.
Send os en e-mail: