GÃ¥ til forsiden
Locomotion - 50'er, 60'er og 70'er musik, beatmusik, Rock, Pop, Rock'n roll, Rythm'n Blues, Countryrock, livemusik/dansemusik til fest, bryllup, firmafest, fødselsdag, bal, festival, koncert, m.m.Kim Thomsen

Født: 1960
Instrument: trommer, percussion
Med siden: ca. 1995

Kim startede sin musikalske karriere i en alder af 16 år, i bandet LASER som spillede folkrock.
Han har dermed spillet i 30 år, og været i band hele tiden! I 1982 var Kim med til starte gruppen KALIBER-82, som havde godt fat i den danske rockscene. Sidst i 80'erne blevet gruppen ROSANA-BAND kørt i stilling, og de udgav senere en LP.
Kim har gennem to år også spillet mange gigs og festivaler med Mike Whellans fra Skotland, og senest har han spillet i bl.a. blues-trio'en HOT-WIRES, og i Low Budget Brothers, som har udgivet cd'erne On a Monday og One Way Tracks.

Udover i dag at være fast besætning i Locomotion, spiller Kim også med i bl.a. Bamse Jam og Angel & The Rattlesnakes.

Med 30 års erfaring som trommeslager er Kim bandets Ringo, der udover sit store rytmetalent også bidrager med sit dejlige, positive livssyn.
Udover sine faste bands, træder Kim til i forskellige andre musikalske konstellationer hvor der er brug for en afløser, studiemusiker o.lign.


Bamse JamBesøg også hjemmesiden for Bamse Jam.

Low Budget Brothers


Low Budget Brothers er blues-trio med rødder i den amerikanske folk-blues tradition, hvor Kim fungerer som trommeslager og percussionist.
Bandet består desuden af Max Wolff (Sang, akk. og elguitar) samt Erik Sandager (Sang & bas) - lejlighedsvist også med Jan Rosenkrantz på mundharpe.

Besøg også Low Budget Brothers' hjemmeside.

Udgivelser: On A Monday (2002) & Oneway Tracks (2004).
Low Budget Brothers.
Max Wolff, Erik Sandager & Kim Thomsen.
Max Wolff, Kim Thomsen, Jan Rosenkrantz & Erik Sandager.
 
 

Hot Wires

Hot Wires' musik tager udgangspunkt i det store amerikanske blues-repertoire, men Hot Wires har også skrevet egne tekster.
Repertoiret indeholder både slow blues, boogie og shuffle - men den gode atmosfære i Hot Wires har gjort dem i stand til at optræde på alt fra
museer til store festivaller.
Hot Wires
Finn Borgå, Bo Tonnesen, Kim Thomsen & Jan Rosenkrantz